- Featured
- OnSale
- Bestseller
Wielowarstwowy chleb pszenny. Jedna ze słynnych inkarnacji indyjskiego chleba i uwielbiana przez wszystkich, soczysta lachcha paratha jest świetna na każdą okazję. Skład: mąka pełnoziarnista, woda, olej słonecznikowy rafinowany, olej roślinny, olej sojowy, olej palmowy, sól.
Garimma Gold Basmati to ekskluzywna i elitarna odmiana ryżu długoziarnistego, uprawiana w Indiach. Słynie na całym świecie ze swojego aromatu, zapachu i wyjątkowego smaku. Ryż basmati jest uprawiany głównie na polach ryżowych na najbardziej żyznych glebach w Pendżabie i innych stanach północnych Indii.
Pikantna przekąska z orzeszków ziemnych, pokryta gramową mąką i pastą z przypraw, smażona w głębokim tłuszczu do chrupkości.
All In One od Haldiram's zapewnia każdemu zdrowe i sycące doznania kulinarne, degustując mieszankę wszystkich pikantnych, solonych i słodkich namkeen w jednej formie. Płatki kukurydziane, orzechy, rodzynki i namkeens łączą się, aby Twoja przekąska była wyjątkowo smaczna z Haldiram's.
Bardzo długi tradycyjny ryż basmati cieszy się międzynarodowym uznaniem milionów klientów na całym świecie. Przetwarzany w jednym z najnowocześniejszych zakładów przetwórstwa ryżu w Indiach „BANNO”.
W gamie Premium Basmati Rice ryż Banno Basmati Extra Long Basmati jest najdłuższym spośród wszystkich odmian ryżu Basmati. Zawiera wszystkie atrybuty ryżu Basmati, takie jak perłowa biel, wyjątkowo długie ziarna, gładka konsystencja i jędrność. Wydłużenie ziarna jest najprzyjemniejsze po ugotowaniu.
BANNO Extra Long Tradycyjny Ryż Basmati, jeden z najlepszych naturalnych produktów, czerpie swój niepowtarzalny aromat i smak ze specjalnych warunków glebowych i klimatycznych występujących tylko w potężnych, mglistych pasmach górskich zwanych HIMALAYS.
Besan – rodzaj mąki otrzymywanej z jednej z indyjskich odmian ciecierzycy (Cicer arientinum). Używana jest w wielu krajach, a zwłaszcza w Indiach, gdzie stanowi istotny składnik wielu potraw lokalnej kuchni, m.in. pakory.
Niezależnie od zastosowania w kuchni, na subkontynencie indyjskim używany jest również – po zmieszaniu z wodą lub jogurtem – jako peelingowa maseczka do twarzy.